Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
thuis NIEUWS LEVEN Vertrouwen: ik stond met lege handen omdat ik ervan droomde snel rijk te worden ...

Vertrouwen: ik stond met lege handen vanwege mijn droom om snel rijk te worden met elektronisch geld

-

- Advertentie -

BTA hoopt dat dit een les voor jullie zal zijn, vooral voor nieuwkomers, absoluut niet "geleend om te spelen, te spelen als het gratis geld is" en vooral, om uit te rusten. Ik heb genoeg kennis voordat ik meedeed.

Hieronder vindt u de bekentenis van de heer QQ in Hanoi over zijn levenslange les toen hij geld verzamelde om elektronisch geld te kopen, hoewel hij geen kennis had op dit gebied.

“In de hoop snel rijk te worden, sloot ik een lening af en stelde mijn vermogen onderpand om te investeren in elektronisch geld, wat resulteerde in geldverlies.

Twee jaar geleden, op aandringen van vrienden en de belofte van een vooruitzicht na slechts 2 jaar met tientallen miljarden dong in handen te hebben gehad, besloot ik al mijn spaargeld en leningen aan familieleden te besteden om te investeren. 1 miljard VND aan elektronisch geld, met een toezegging van 30% maandelijkse winst, exclusief oproepen voor meer deelnemers zullen oplopende commissies ontvangen

In die tijd, hoewel ik geen ervaring had, wist ik ook van veel cryptocurrency-zwendel, maar toen ik een eenvoudige en effectieve investeringsvorm zag, veel vrienden rond veel deelnemers, dus besloot ik te investeren.

De methode is dat ik alleen echt geld hoef uit te geven om elektronisch geld te kopen en vervolgens een account aan te maken en elektronisch geld naar een website over te schrijven. Gedurende de eerste paar maanden ontving ik nog steeds een vast rendement als toegewijd, en vanwege vertrouwen gebruikte ik die rente om te herinvesteren. Maar tegen de 5e maand waren de dingen anders.

Al het geld dat ik en het team hadden geïnvesteerd in het kopen van cryptocurrency, verdween plotseling van de rekening. Op dit punt ontdekte ik dat ik een subtiele val had.

Al het geld dat zo lang gespaard was, was het kwijt, bovendien moest ik de schuld terugbetalen. Gelukkig zou deze schuld die ik van familieleden en vrienden heb geleend ook moeten worden geholpen, maar deze investering heeft mijn leven tot nu toe veranderd ... "


Iedereen die vragen heeft die beantwoord moeten worden, kan inbox over BTA fanpage: https://www.facebook.com/blogtienao

Update elke dag nieuws via Telegram: https://t.me/blogtienao

Enkele Telegram-kanalen over BTA-handelsmunten, kunt u hieronder volgen:

Groep besproken: https://www.facebook.com/groups/cryptoblockchainvietnam

- Advertentie -
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Binance Reputable Exchange
- Advertentie -Binance Reputable Exchange

TOP TRANSACTIE VLOER

HETE NIEUWS VAN DE WEEK

Naam Prijs
Bitcoin
Bitcoin(BTC)
$ 11,756.05
ethereum
Ethereum(ETH)
$ 408.00
rimpeling
XRP(XRP)
$ 0.289
Bitcoin-geld
Bitcoin Cash(BCH)
$ 292.23
eos
EOS(EOS)
$ 3.40