Waarom jaag je op geld?

4
2860
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Geld maakt ons niet gelukkig. Maar hebben we geld nodig om te leven? Dus we moeten doen? Probeer je veel geld te verdienen of ben je tevreden met wat je hebt?

Er is een wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat we helemaal niet gelukkig zullen zijn als we meer dan $ 75k of een verdomd cijfer verdienen.

Het klinkt goed, maar veel mensen geven er waarschijnlijk niet om en vinden het belachelijk.

Dat onderzoek zal niet helpen, het zal niet helpen de manier te veranderen waarop ik achter geld aan ren en ik zal niemand zien veranderen.

De bedoeling van deze onderzoeker om te laten zien dat geld ons niet gelukkig maakt.

Zoekwoordresultaten 'Geld koopt geen geluk"(Geld kan geen geluk kopen) op Google is 69.200.000.

We kunnen anderen niet overtuigen dat geld je niet gelukkig maakt omdat wetenschappelijk onderzoek dat zegt. Misschien begrijpen en absorberen we dit alleen door persoonlijke ervaring.

Ik had het moeilijk om dat te beseffen

Toen ik in de twintig was, kwam de gedachte bij me op "veel geld moeten verdienen, miljonair zijn om een ​​succesvol persoon te zijn". Ik kon niet achterhalen waar de gedachte vandaan kwam. Misschien heeft het algemene denken van de huidige samenleving dat gif in mijn hoofd geïnjecteerd.

Maar dat motiveerde me om mijn best te doen om geld te verdienen. Ik ben geboren in een moeilijk gezin, mijn ouders hebben veel hard gewerkt om mijn broers en zussen groot te brengen. Ze zijn veel verschuldigd.

Ik wilde altijd al deel uitmaken van het gezin. Het is waar dat een moeilijk leven mensen altijd een sterke wil geeft. De familieachtergrond motiveerde me om hard te studeren op school. Ik ben geen slimme jongen, ik studeer gewoon hard. Daarom heb ik een kaartje gekregen om naar een goede universiteit te gaan. Met de hulp van mijn ouders was ik de eerste in mijn familie die een masterdiploma behaalde.

Maar toen ik de collegezaal verliet, was geld altijd mijn uiteindelijke doel. Ik verloor zelfs de kans om voor een uiterst succesvol bedrijf te werken omdat ik om een ​​hoog salaris vroeg. Maar dat weerhoudt me er niet van om meer geld te verdienen.

Ik begon mijn bedrijf, de omzet van het bedrijf bereikte $ 1 miljoen na slechts 2 jaar gebruik. Ik betaal voor mezelf $ 40k per jaar en leef een leven uit eigen beweging. Rondkijken, de dingen die ik bereik voor een 25-jarige zijn geweldig, maar voor mij is het niet genoeg.

Ik maak altijd van elke gelegenheid gebruik om zoveel mogelijk geld te verdienen en dwing mezelf blindelings geld te volgen. Na zo'n 4 jaar heb ik veel geld, maar ik voel me leeg, ik ben niet gelukkig.

Meer geld hebben leidt alleen maar tot grotere problemen

Ik heb altijd gedacht dat het hebben van meer geld het antwoord is op alles. "Als ik veel geld heb, zullen de problemen verdwijnen". Ik geloofde er vaak in en beschouwde het als mijn ideaal van leven.

Maar het was niet wat ik had verwacht. Een mentor van mij, een persoon van wie ik denk dat hij een rijk en gelukkig leven heeft, vertelde me:

"Hoe meer geld hij verdient, hoe meer problemen er zullen ontstaan"

Geld komt met een prijs. Hoe meer u investeert, hoe meer u verliest. Het is alsof je een bedrijf bouwt, hoe meer het groeit, hoe meer verantwoordelijkheid je op je schouders neemt.

Het leven is niet makkelijk. Het maakt niet uit hoeveel geld je verdient. Tot op zekere hoogte maakt het hebben van extra geld ons leven alleen maar gecompliceerder en stressvoller.

Je hebt minder geld nodig dan je ooit had gedacht

Terug naar de tijd dat ik blindelings achter geld aan rende. Ik sta om 6 uur op en werk tot ik naar bed ga. Ik val altijd in negatieve emoties. Ik heb geen tijd voor mijn vrienden. En echt, ik heb geen tijd om ervan te genieten. Als ik terugkijk, is mijn gezondheid aanzienlijk afgenomen, in die tijd had ik alleen geld, het was waar dat ik niets anders had dan geld.

En dat is niet mijn geval, ik weet dat veel mensen hetzelfde geld najagen.

Je zou niet geloven dat een wetenschapper je zei "geld maakt je niet gelukkig", maar je weet dat wanneer een rijke man je dat vertelt, je dat nog steeds niet doet. Je zult zeggen: "Omdat je gemakkelijk geld verdient, dus dat zeg je".

Daarom ben ik hier, een gewoon mens, die dit met je deelt. Achtervolg geen geld. Als je denkt dat veel geld je financiële vrijheid geeft, maar leun achterover en denk even na, financiële vrijheid heeft niet veel geld nodig, als je veel geld hebt, is het waar dat je financiële vrijheid zult bereiken, maar je zal met veel andere vrijheden moeten handelen. Een van die dingen is dat je emoties gevangen zullen worden gehouden.

Je hebt minder geld nodig dan je denkt.

In plaats van zo ver weg te zijn van mijn familie, kom ik nu bij hen terug en help hen meer. Niet alleen financieel, maar ook mentaal, wees er gewoon bij.

En nu doe ik de dingen waar ik echt van hou. Ik verdien mijn geld als Blogger en online leraar. En weet je, ik heb niet eens veel geld nodig om een ​​goed leven te leiden.

Ik realiseerde me dat toen ik een boek las over persoonlijke financiën. Dit boek beschrijft hoeveel geld we uitgeven aan werkgerelateerde zaken. Als u bijvoorbeeld in een dure stad woont waar uw werk beschikbaar is, zullen uw kosten voor levensonderhoud zeer hoog zijn.

Plus hoeveel geld we uitgeven aan werkgerelateerde kleding en meubels. Schoenen, somi-shirts, broeken, cavat, ... Dat soort dingen zou je normaal nooit kopen.

Om financieel vrij te zijn, denk ik dat we eerst mentaal vrij moeten zijn

Het is waar dat geld vrij kan worden gekocht, maar we hoeven er niet te veel voor te betalen. Onthoud: hoe meer geld, hoe groter het probleem. Het is niet dat ik mensen niet aanmoedig om geld te verdienen, ik wil dat mensen geld verdienen door gelukkig en comfortabel met zichzelf te zijn.

Dat is waarom we onze emotionele en mentale kracht moeten trainen, het is de emotionele en mentale kracht die ons zal helpen te ontsnappen aan slavernij met materiële dingen buiten, materieel is om de mens te dienen, maak hem geen slaaf.

Ik ben niet bang voor wat er in de toekomst zal gebeuren vanwege twee dingen:

  • Ik heb zowel fysieke als mentale gezondheid dankzij een jaar lichaams- en geestentraining.
  • Ik heb geen schulden, bespaar geld en werk voor mezelf.

Als u voor geld kiest, zullen alle beslissingen die u neemt uw leven enorm beïnvloeden.

Je krijgt een baan die veel geld verdient, maar die je reputatie zal aantasten? Je bent niet vrij

Leent u om een ​​auto te kopen? Je bent niet vrij

Ik was ondergedompeld in schulden. Was vroeger een gevangene van de "zakenwereld". Ik stapte uit en ik ben niet de enige die het doet.

Naar mijn mening is het belangrijkste in iemands leven naar vrijheid! Vrijheid van lichaam en geest.

Vrijheid is geen toeval, het komt niet vanzelf. We hebben veel inspanning nodig, denken, plannen om dat te bereiken, altijd klaar om opnieuw te beginnen.

Neem contact op met handelaren

Door dit aandeel heb ik als handelaar veel dingen om over na te denken. Dit delen heeft me geholpen van gedachten te veranderen. De meeste handelaars zoals wij zijn freelancers, wij zijn eigenaar van deze inkomsten, hoeven voor niemand te werken, maar als de mentaliteit van de handelaar niet juist is, zal die vrijheid verdwijnen. in opsluiting. Vooral nieuwe handelaren, als we ons altijd concentreren op hoe we veel geld kunnen verdienen bij het betreden van de markt, zullen we de slaven van de markt worden. Onze emoties en ons gedrag worden beheerst door de markt.

Iedereen die naar de financiële markt komt, wil geld verdienen en financiële vrijheid bereiken, maar volgt een wetenschappelijk pad. Train eerst uw emotionele en mentale kracht, oefen een sterke weerstand tegen marktschommelingen. Als je dat eenmaal hebt bereikt, wordt de weg naar financiële vrijheid een stuk eenvoudiger!

Fijne avond! Ik hoop dat dit aandeel iemand zal helpen!

Hoefsmid

Zie ook: Hoe u uw geld kunt beheren wanneer u deelneemt aan de markt voor cryptocurrency

Blogtienao lanceerde de sectie over Mind, die echte verhalen zal vertellen uit de echte ervaringen van broers en zussen die investeren in het cryptoveld in het bijzonder en blockchain in het algemeen, welke broers verhalen hebben om te delen, Stuur een e-mail naar Blogtienao via e-mail: Blogtienao@gmail.com of inbox op de fanpage van Blogtienao: https://www.facebook.com/blogtienao/ 

Volgens Traderviet / Medium

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Binance Reputable Exchange

4 COMMENTAAR

  1. Het is belangrijk hoe we geld verdienen, en zeker geen geld hebben om voor ouders te zorgen als ze oud worden, en voor de kinderen om naar school te gaan, het is veel vernederender!

  2. U bent een van de gelukkigen die vroegtijdig financiële vrijheid krijgt. Maar kijk naar je ouders als je je opvoedt. Kunnen ze in die situatie denken zoals jij? Of morgen moet ik geld naar mijn kinderen sturen, rennen om te vragen waar, als er een banaan is, de groenten verkocht zullen worden, ik denk dat ik het naar mijn kind moet sturen, de schuld wordt naar huis teruggetrokken omdat ik geld heb geleend voor mijn kinderen om te studeren ... Dus uiteindelijk denk je van wel omdat je gewoon het geld hebt. Net zoals veel miljardairs mensen leren dat je vrienden moet zijn met succesvolle mensen ... Als je arm bent, kunnen succesvolle mensen dan met je spelen en vrienden met hen maken ... Als er geen twee mensen in je liedje zitten, wil je dat? heb vrienden van vandaag

  3. Het antwoord op de titel van uw artikel is niet moeilijk. Je vraagt ​​het aan je ouders. Waarom?
    Omdat je achter geld moet rennen om je schoolleningen te betalen, niet normaal "rennen" maar rennen om te lenen, maar mensen laten het niet. "Ren niet" en heb dan vrienden van vandaag. Als je weet dat als je geen geld hebt, je kind onwetend zal zijn, arm, geen toekomst, niet vol voedsel, ziek zonder medicijnen .. Ik zeg eerlijk dat als ik het zou kunnen stelen, mijn ouders het nog moeten doen. . Ze hebben niet zoveel opties als nu.

OPMERKINGEN

Voer je reactie in
Voer hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te beperken. Ontdek hoe uw opmerkingen worden goedgekeurd.