Wat is Eagle Rock Global (ERG)? Bedriegt ERG-project?

135
106657

Onlangs hebben we ook veel vragen ontvangen Wat is Eagle Rock Global (ERG)? Is ERG een fraude? En om deze vraag te beantwoorden, werken we het hele weekend om de cryptocurrency-investeringsservice Eagle Rock Global (ERG) te herzien.

Wat is Eagle Rock Global?

Volgens de inleiding is Eagle Rock Global (ERG) een financieel investeringskanaal uit Europa, een kanaal met extreem stabiele rente en winst.

Ealerockglobal neemt deel aan het bedrijfsproces, vraagt ​​en beheert investeringsfondsen en winst door gebruik te maken van de volatiliteit van cryptocurrencies en het aantal gebruikers te vergroten.

In wezen zijn cryptocurrencies beperkte items in een database die niemand kan wijzigen, tenzij aan specifieke voorwaarden is voldaan.

Hoe werkt ERG?

Dit moderne model van crowdfunding is vaak gebaseerd op drie soorten actoren: de persoon die het voorgestelde project of het gefinancierde project heeft geïnitieerd, het individu of de groep die het idee heeft ondersteund, en een censuurorganisatie met samen ideeën bedenken.

Werkingsmodel van ERG

ERG-investeringspakketten

In totaal zijn er 13 verschillende investeringspakketten: van $ 100 tot $ 1.000.000, u kunt de details in onderstaande afbeelding volgen.

Het ERG-investeringspakket
Het ERG-investeringspakket

Wanneer u op de details van elk pakket klikt, zien we de specifieke rentetabel, ik klik bijvoorbeeld om het pakket van $ 10.000 te bekijken

Het ERG-investeringspakket

Dus we hebben er een globaal idee van, nu zal ik niet veel introduceren, maar ga direct naar de kwestie van recensie-recensies.

Eagle Rock Global Review (ERG)

Over retourneren

Dit is het winst-spreadsheet dat ik direct heb berekend, met een investering van $ 50000 ontvang je in de eerste 59.000 maanden minimaal $ 3, en hoe langer je dat bedrag houdt, hoe hoger de winst. , kunt u berekenen volgens de spreadsheet op de afbeelding:

 • U ontvangt na 118 maanden 3% rente
 • U ontvangt een rente van $ 145 na 3 maanden met een vasthoudperiode van 6 maanden.
 • ...

Bovendien heeft elk pakket een verwijzingscommissiepakket, zoals een pakket van $ 50k, als u iemand anders uitnodigt om te investeren, ontvangt u 6% commissie van F1, 5% voor F2, 3% voor F3, ... Klasse laag ...

Vanuit een evaluatieperspectief is dit een model Ponzi, en dit model zal instorten wanneer het geld van nieuwe investeerders niet genoeg is om de eerste te betalen. De ineenstortingscyclus van het systeem hangt af van het tempo van ontwikkeling, hoe sneller het instort, en de ERG is 3,6,9,12,15,18 maanden.

Over leiderschap en bedrijf

Công ty này đã đưa ra hình ảnh của hầu hết các nhân viên của họ cùng với chỉ định của họ nhưng lại không có liên kết đến hồ sơ truyền thông xã hội của họ hoặc bất cứ điều gì giúp công chúng theo dõi họ. Chúng tôi đã tìm kiếm thông qua các diễn đàn trực tuyến khác nhau, nhưng không thể tìm thấy!

Dit bewijst, dit is nepinformatie, ze zijn allemaal nep ... En omdat het geen transparantie heeft, is het beter om er vanaf te blijven, het investeringsprincipe is: investeer in iets dat je begrijpt en natuurlijk ...

ERG Group INC – Công ty đằng sau Eagle Rock Toàn cầu

Một việc khác chúng ta cần tìm hiểu là ERG Group INC, công ty đứng sau đợt chào bán tiền ảo ERG. Trước hết, theo các tài liệu hợp nhất có trên eaglerockglobal.org, công ty này có trụ sở tại Quần đảo Virgin thuộc Anh.

Điều này đã đủ đáng ngờ, bởi vì nếu bạn biết bất cứ điều gì về thuế, luật, tài chính và kinh doanh lừa đảo, bạn biết rằng việc thành lập một công ty vỏ bọc lừa đảo ở Đảo Virgin thuộc Anh là cực kỳ dễ dàng. Những kẻ gian này có thể đã sử dụng tên giả Galore.

Và hơn hết là ERG Group INC không được cấp phép với bất kỳ cơ quan cần thiết nào. Điều này có nghĩa là nó là một công ty đầu tư bất hợp pháp và lừa đảo.

Eagle Rock Global hoạt động như thế nào?

Họ tuyên bố rằng họ có liên quan đến giao dịch tiền điện tử, khai thác, trả tiền để nhấp vào mô hình kinh doanh và nhiều hơn nữa. Thậm chí có một phần trò chơi trên trang web của họ. Nhưng chúng tôi đã Không có một từ trả lời cho câu hỏi này. 

Các điều khoản và điều kiện liên quan không rõ ràng, nhưng bạn luôn có thể hỏi nhóm hỗ trợ của họ để biết thêm thông tin. Liên quan đến giao dịch và khai thác tiền điện tử, việc thiếu thông tin đầy đủ là không thể chịu đựng được.

Chúng tôi không có bất kỳ ý tưởng nào về phương pháp giao dịch hoặc độ chính xác của họ. Họ đã không hiển thị bất kỳ lịch sử giao dịch cộng với tên của các nhà quản lý quỹ là không rõ. Hơn nữa, các chi tiết của họ khai thác trang trại cũng là một bí ẩn. Họ thậm chí còn nói về Thương mại điện tử, nhưng thông tin được cung cấp cũng mơ hồ.

Kế hoạch đầu tư và lợi nhuận được quảng cáo

Zoals we hierboven hebben geanalyseerd, is het erg gevaarlijk met een zeer hoog risico.

Thông tin tên miền

Thật không may, chủ sở hữu của nền tảng này đã che dấu danh tính của họ. Vì vậy, đây là những chi tiết quan trọng chúng tôi quản lý để thu thập.

 • Tên miền – Eaglerockglobal.org
 • Nhà đăng ký – NameCheap, Inc
 • Đăng ký vào ngày – 22/11/2017
 • Hết hạn – 22/11/2022
 • Xếp hạng toàn cầu Alexa – 42.190
 • Xếp hạng tại Việt Nam – 1.342
 • Đối tượng Địa lý – Việt Nam, Nga, Hoa Kỳ, Ukraine và Đức

Thiếu bằng chứng xã hội

Mỗi doanh nghiệp trực tuyến để lại một dấu vết của lời chứng thực trong thế giới trực tuyến. Mặc dù, công ty này có thứ hạng cao và đang nhận được rất nhiều lưu lượng truy cập, không có nhiều bằng chứng. Với bản chất mờ ám của họ kết hợp với việc thiếu bằng chứng xã hội, một cái gì đó có mùi tanh.

Tuy nhiên, họ không thể che giấu bản chất thực sự của mình trong thời gian dài và thời gian sẽ kể về chương trình nghị sự thực sự của họ. Hiện tại, tốt hơn hết là tránh xa chúng vì lợi ích của riêng bạn hoặc ít nhất là bắt đầu với mức tối thiểu tuyệt đối.

Hãy để mắt đến các liên kết giới thiệu, có thể có một vài nhà quảng bá có thể tạo ra sự cường điệu về dự án này (bánh vẽ). Hơn nữa, nếu bạn đọc về bất kỳ quảng cáo nào mà hơn 100% mỗi năm thì đều là rủi ro cao…

Kết luận đánh giá Eagle Rock Global

Let in wezen op de meeste bedrijven MLM multi-level business Ze hechten ook veel belang aan de ontwikkeling van de Vietnamese markt, omdat Vietnam, Rusland, Oekraïne, Duitsland en China allemaal landen zijn die vrij groot en met enorme bedragen aan dit project deelnemen. Ik boycot deze projecten niet, maar ik zal altijd artikelen over projecten schrijven die u moet begrijpen en beslissen of u al dan niet wilt investeren. Vietnam, ik ben tegenwoordig erg hooghartig HYIP-investering, dus op te splitsen in 2 groepen: een ervaren groep, die investeert in enorme winsten, dan kapitaal trekt om alleen rente te spelen totdat het instort (zeer veilig), en één groep boycot 100 % is nooit lid geworden. Het is alleen voor degenen die nieuw zijn in onervarenheid, omdat ze hebzuchtig zijn om te investeren zonder kapitaal aan te trekken, de resultaten zijn al voorzien.

Daarnaast bekijken we ook artikelen over zeer HETE projecten die zijn: MiningCity, S-blok en SCF-token, je kunt het bekijken! Ik wens je gelukkig geluk en succes.

Blogtienao moedigt u aan om HYIP-projecten in een volledig artikel te beoordelen en naar e-mail blogtienao.content@gmail.com te sturen, we zullen het beoordelen en voor u posten.

Zoals fanpagina Facebook của Virtueel geld blog

Word lid van het kanaal Telegram của Virtueel geld blog

Geregistreerd Groep Bespreek nieuws van Virtueel geld blog

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Binance Reputable Exchange

135 COMMENTAAR

 1. Verkoop kastanje tk prijs! Investeer meer dan 60 miljoen VND en een winst van 4-500 $ beschikbaar in het contract, verkoop 15 miljoen VND, als iemand het telefoonnummer 092175478 nodig heeft

 2. In plaats van iemand die berichten plaatst om tk of dit of dat te verkopen ... heeft niemand gelijk om te bellen ... degene die gevraagd heeft om ook kapitaal te sparen ... zal gd ... 0834227334

 3. Het is meer dan een jaar geleden sinds deze post, maar de ERG bestaat nog steeds en ik werd gisteren weggehaald van hun seminar 😀. Het bewijst dat een jaar geleden iedereen die erin kwam al rommelig was. Nu ben ik ook zenuwachtig, ik durf niet te spelen!

OPMERKINGEN

Voer je reactie in
Voer hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te beperken. Ontdek hoe uw opmerkingen worden goedgekeurd.